Zebra Motorola MC67

Seria MC76 dispune de toate funcţionalităţile de care lucrătorii de pe teren au nevoie pentru a lucra cu viteză şi eficienţă maximă. Are un procesor OMAP 4 Dual Core de 800 Mhz, este dotat cu viteză de conectare 4G HSPA+, Wifi 802.11°/b/g/n, Bluetooth 2.1, Accelerometru, Cameră foto de 8MP cu autofocus şi bliţ extern, Busolă Digitală şi A-GPS. Este certificat pentru cădere de la 1.8m pe ciment conform MIL-STD-810, de asemenea este certificat IP65 şi IP67.

Zebra Motorola EP10

Terminalul Psion Ep10 este dispozitivul cel mai complet, robust şi ergonomic al pieţei rugged. Este proiectat pentru a avea toate performanţele unui PDA industrial de înaltă calitate. Dotat cu un procesor ARM de 800Mhz, include toate funcţionalitătile unui smartphone modern, cum ar fi A-GPS de 48 canale, senzori de mişcare, WiFi, Cameră foto 3.2 Mega Pixel cu autofocus, Bliţ Dual Led, Imager 2D, Conexiune UMTS 3.8G HSPA, Bluetooth V2.0 + EDR.

Zebra Motorola IKON

Psion Ikon este terminalul rugged prin excelenţă, certificat IP65 rezistă la apă, praf şi este în măsură să lucreze la temperaturile cele mai extreme (-20°/+60°C) . Monitorul TFT, lizibil sub lumina soarelui, are o rezoluţie de 480X640, include o cameră foto de 2 megapixel, are o antenă A-GPS, scanner 2D, Bluetooth 2.0, conexiune 3G HSDPA, WIFI. Bateria are durata cea mai lungă de pe piaţă, permiţând productivitate mobilă maximă.

Point Mobile PM80

PM80 este puternic cu Android 5 Lollipop. Hardware-ul este în măsură să concureze cu smartphone-urile moderne, are un procesor Qualcomm quadcore de 1.4 GHz. Este certificat IP 67 pentru protecţia de praf şi apă, rezistent la căderi de la 1.2 metri pe ciment. Ecranul capacitiv IPS de 5’’ garantează o luminozitate mare chiar şi sub lumina soarelui, permiţând lucrul în orice condiţii de mediu. Are conectivitate 4G LTE, Wifi 802.11 a/b/g/n şi antenă GPS. Camera foto din spate de 8 MP permite efectuarea de poze de foarte înaltă calitate cu posibilitatea de a folosi bliţul. Are de asemenea senzori de luminozitate, accelerometru, busolă electronică şi un senzor de proximitate.

Bluebird EF500R

EF500R este un terminal, cu sistem de operare android 5.1, robust şi eficient, în măsură să garanteze cele mai bune prestaţii posibile. Toate componentele sale sunt desenate şi testate astfel încât să se elimine orice posibilă defecţiune funcţională. Protejat de intrarea de particule solide sau lichide, permite lucrul în medii dificile. Este dotat cu un display de 5’’ HD închis într-un Gorilla Glass 3 rezistent la şocuri şi anti-amprentă. Cântăreşte numai 260g, poate fi ţinut comod cu o singură mână, fiind perfect pentru munca pe teren. Conectivitatea LTE, WIFI 802.11 a/b/g/ n/d/h/i, antena GPS de înaltă performanţă, camera foto de 13 megapixel fac din el instrumentul de top al gamei.

Vezi fişă

HANDHELD ALGIZ 10X

ALGIZ 10X este o tabletă rugged puternică capabilă să reziste la agenţii atmosferici şi la folosiri dure. Operează cu un procesor puternic intel quad core cu SSD de 128 GB, cu 4 GB de RAM DDR3, oferind capacitatea de elaborare a unui computer în medii de lucru mobile. Dispozitivul este disponibil, la alegerea utilizatorului, cu Windows 10, Windows 8.1 sau Windows 7. Ecranul de 10 inch beneficiază de tehnologia MaxView pentru a oferi culori strălucitoare chiar şi sub lumina soarelui. Cu o greutate de numai 1,3 kg şi o grosime de doar 32 mm a obţinut o evaluare IP65 şi satisface standardele riguroase militare MIL-STD-810G pentru protecţia împotriva prafului, apei, vibraţiilor, căderilor, temperaturilor extreme şi înălţimilor variabile. Are de asemenea o cameră foto de 5MP cu bliţ LED, Baterie de 5300 mAh, conexiuni USB, serial 9 pin, ieşire VGA pentru monitor extern.

HANDHELD ALGIZ RT7

ALGIZ RT7 oferă prestaţii pe teren fără egal cu cel mai bun preţ. Procesorul puternic quad-core Qualcomm oferă prestaţii de lucru fiabile şi fără întreruperi. Display-ul de 7 inch are un touchscreen capacitiv multi-touch în cinci puncte, cu lizibilitate ridicată sub lumina solară şi sticlă întărită chimic. Cântăreşte doar 650 grame şi totuşi satisface chiar şi riguroasele standarde militare MIL-STD-810G pentru a rezista la temperaturi extreme, căderi şi vibraţii, iar evaluarea sa IP65 înseamnă că este complet protejat împotriva nisipului, prafului şi pulverizărilor de apă. Are conectivitate LTE, WIFI, integrează funcţionalitatea NFC, un receptor GPS u-blox, accelerometru, giroscop şi busolă, pe lângă un scanner de coduri de bare şi un cititor eTicket RFID opţionale. Algiz RT7 include o cameră foto integrată de 8 megapixeli şi oferă diferite opţiuni de intrări printre care USB, Ethernet, micro-USB şi jack căşti şi microfon.

MODULE HOMERIDER SYSTEMS

GEST este un distribuitor naţional de module radio 868Mhz în bandă ISM a Homerider Systems, societate specializată în sector având la activ peste 1.000.000 de instalări în întreaga lume. Homerider este singurul producător de module embedded, care fără fire se conectează direct la contoarele de diferite mărci (Itron, Sappel, Sensus, Elster, Ningbo) rezolvând problemele de instalare în nişe şi garantând în acelaşi timp o fiabilitate şi o precizie mai mare în calcularea consumurilor.
Modulele Homerider pot fi citite atât prin modalitatea Walk-by/Drive-by cât şi prin modalitatea fixed network şi restituie informaţii de mare valoare pentru utilităţi. Prin detectarea unei singure citiri prin Walk-by/Drive-by, de exemplu, se obţin următoarele date: citirea la o dată prestabilită, o citire pe lună pentru ultimele 6 luni, consumul la miezul nopţii din ziua precedentă, capacitate săptămânală maximă şi minimă, calculul fluxului invers, analiză dimensionare şi vechimea contorului, detectare pierderi. De asemenea modulul este în măsură să genereze alarme pentru: manumisiune magnetică, desprindere modul, persistenţă care a avut loc sau este în curs, flux invers, nivel baterie, calitatea apei, istoric persistenţe şi alarme.

CONTOARE WIRELESS M-BUS

Sistemele GEST sunt, de asemenea, compatibile cu toate contoarele smart de orice tip şi marcă ce transmit datele în protocol liber Wireless M-Bus OMS. În aplicaţiile de telecitire GEST are acorduri comerciale active cu diverşi producători de contoare pentru revânzarea contoarelor către beneficiarul final.

VÂNZARE

GEST este un furnizor de sisteme software de detectare a datelor proprii, revânzător al terminalelor portabile de citire de diferite mărci şi distribuitor naţional al tehnologiei de telecitire Homerider Systems şi al senzorilor şi sistemelor de monitorizare la distanţă şi analiza calităţii apei Endetec.

ÎNCHIRIERE

GEST pune la dispoziţia terţilor prin închiriere propriile sisteme hardware şi software pe deplin experimentale pe teren pe parcursul efectuării serviciilor. Închirierea poate fi solicitată şi pe perioade de timp limitate care coincid cu ciclurile de citire.

Henri Barbusse St. 19, RO-400616
Cluj-Napoca